Toimitusehdot

Romutarha.fi -verkkokauppa

Romutarha.fi -verkkokauppaa ylläpitää joensuulainen Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka,
Y-tunnus: 2598643-5.

Myytävät tuotteet

Romutarha.fi verkkokauppa myy sekä käytettyjä, että uusia tuotteita. Valtaosa myytävistä tuotteista on käytettyjä. Käytetyissä tuotteissa näkyy aina käytön jälkiä. Merkittävät kolhut, virheet ja lohkeamat on pyritty tuomaan esille tekstissä ja valokuvissa.

Kaikki sähkölaitteet myydään pelkästään koriste-esinekäyttöön, eikä niiden käyttöturvallisuutta ei ole tarkistettu. Käyttöönotto on asiakkaan omalla vastuulla. Toimivuus ja turvallisuus on AINA syytä tarkistuttaa esimerkiksi sähköliikkeessä ennen laitteen mahdollista käyttöönottoa.

Kasvien lähettäminen postipakettina onnistuu varmimmin keväästä syksyyn, eli silloin kun pakkasta ei ole.  Eläviä kasveja lähetämme postitse maanantaista keskiviikkoon, jotta kasvit eivät jää viikonlopuksi postiin. Loppuviikosta tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan viikon alussa. Olemme tarvittaessa yhteydessä sopivan toimitusajankohdan sopimiseksi. Nouda pakettisi välittömästi kun saat ilmoituksen paketin saapumisesta.

Hinnat

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina.  Käytetyissä tuotteissa sovelletaan  marginaaliverotusmenettelyä. Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Toimitus- ja maksutavat

Toimitamme tuotteitamme Suomen aluelle seuraavilla tavoilla:

1. Pääsääntöisesti kaikki tuotteet toimitetaan postitse normaalina postipakettina, ostosten maksu Chekout -maksupalvelun kautta. Kookkaiden ja painavien lähetysten toimitustavasta ja rahtikuluista sovitaan tapauskohtaisesti.

Toimitusaika

Postitamme pääsääntöisesti ma-pe ennen kello 12 saapuneet tilaukset saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana.

Toimituskulut

Lähetyksen toimituskulut lasketaan normaalisti Itellan  5 kilon  peruspostipaketin  rahtihintojen mukaan. Mikäli noudatte tuotteenne itse Joensuun toimipaikastamme, ei toimituskuluja veloiteta.
Kookkaiden ja painavien lähetysten osalta varaamme oikeuden sopia toimitustavasta ja -kuluista asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Peruuttamisoikeus

Tilaajalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteisiin samaan tapaan kuin hän voisi tehdä liikkeestä ostaessaan. Tilaajalla on myös kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tänä aikana peruutetusta tilauksesta tilaaja maksaa lähetyksen palautuskulut. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa mitään erityistä syytä. Normaaliin käyttöön jo otettuja tuotteita ei kuitenkaan voi palauttaa. Tilauksen peruuttamisen voi tehdä haluamallaan tavalla, mutta helpoimmin se tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen romutarhuri@romutarha.fi. Ilmoittakaa tässä yhteydessä tilausvahvistuksessa saamanne tilauksen numero. Peruutuksen tehtyänne palauttakaa käyttämättömät tuotteet. Tuotteet vastaanotettuamme palautamme Teille maksamanne summan postikuluineen.

Muuta huomioitavaa

Alle 18-vuotias tilaaja tarvitsee huoltajan suostumuksen ostoksilleen.

Varaamme oikeuden perua tilaus jos tuotteen saatavuus on huono tai hinta on yllättäen noussut meistä riippumattomista syistä. Myös toistuvat maksujen laiminlyönnit tai tilattujen tuotteiden noutamatta jättämiset johtavat jatkossa tilausten peruuttamiseen. Tämä ei koske normaalina asiakaspalautuksena palautettuja tuotteita.

Hyväksymällä toimitusehdot tilaaja vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja toimivansa hyvän tavan mukaisesti. Mahdollisesta toistuvasta häiriköinnistä ja pilanteosta teemme tutkintapyynnön poliisille.