Toimitusehtoja koskien Huuto.netistä ostamista

Myyjä on joensuulainen Romutarha.fi -verkkokauppaa ylläpitävä yritys Tarvikepuoti Ruusu & Rautalanka, Y-tunnus: 2598643-5.

Myymme verkkokaupassamme sekä käytettyjä että uusia tuotteita ja osa niistä on myynnissä myös huuto.net -sivustolla. Tämän sivun toimitusehdot koskevat erityisesti huuto.netin kautta ostamista. Verkkokaupasta ostamista koskevat laajemmat toimitusehdot löytyvät puolestaan täältä: https://www.romutarha.fi/toimitusehdot/ Lähinnä maksutavoissa on joitakin eroja riippuen siitä mitä kautta ostaminen tapahtuu.

Valtaosa tavaroista on käytettyjä ja niissä luonnollisesti näkyy aina jonkin verran käytön jälkiä. Kaikki merkittävät kolhut, virheet ja lohkeamat on pyritty tuomaan esille tekstissä ja valokuvissa. Jos joku asia tuotteessa askarruttaa, toimitamme mielellämme ja mahdollisuuksiemme mukaan lisätietoja ja kuvia päätöksenteon tueksi.

Ostettuasi tuotteen huuto.netin kautta saat meiltä sähköpostissa laskun tuotteesta ja sen postikuluista. Tarkista tarvittaessa myös sähköpostisi roskapostikansio. Postitamme tuotteet hyvin pakattuna postipakettina sen jälkeen kun suoritus näkyy tilillämme. Pidämme tuotteet varattuina viikon ajan laskun lähettämisestä, jonka jälkeen palautamme ne myyntiin mikäli emme ole saaneet suoritusta.

Postikuluista on mahdollista säästää yhdistämällä samaan tilaukseen useampia tuotteita. Kannattaa varmuuden vuoksi vielä mainita meille tästä tilauksen yhteydessä. Tilatut tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestämme ilman toimituskuluja.

Käytetyissä tuotteissa sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä. Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Koska myyjänä on yritys, koskee kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus meiltä ostettuja tuotteita. Palauttamisen postikuluista vastaa ostaja. Palautusohjeet löytyvät täältä: https://www.romutarha.fi/toimitusehdot/

Lisätietoja tuotteista ja niiden toimittamisesta saa parhaiten sähköpostitse: romutarhuri(ät)romutarha.fi